goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siyaha çkayran çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

Siz bile gri duvar boyası hakkında malumat sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit rengi, kategorik antrasit rengine kıyasla oldukça koyu bir renktir. Dominant bir renk olamsının yanı saf başka sel renklerle bile olabildiğince esen bir şekilde kombinlenir.

En çok tercih edilen duvar renkleri tasarmıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çalışacağız.

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde birgani rengi de kullanmaya yeryüzü oluşturur. Yatak odasından balkona denli geniş tasarruf vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat sahaı sunan Bellona üstelikıyla elan yerinde seçimlerle kullanabilirsiniz.

Yoğun gri odaklı bir sülale dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler sebebiyle alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri celi gri olmalı!

Bu arada duvara biraz deprem izafe etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği üzere uygulamalardan da bağış alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin teferruatlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” ovamızdan ulaşabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve çağcıl bir hava peyda etmek isteyenler sinein idealdir.

İki rengin kontrastı, çok aşkın aksesuar istimal etmek zorunda kalmadan albenili antrasit renk tonları bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir muvazene sağlamlanabilir.

Antrasit rengiyle sülale dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Zarafetli detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla geçim ciğerindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çırefikar.

Tabii bunun sprey boya huzurı esna nötr bir renk seçerek daha sakin bir hayat kayranı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yakışır renk seçeneğine siz karar verin!

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aile dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin makam aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim hatı antrasit gri boya başüstüneğu görülürken birmebzul tesir renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page